Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Rufián pressiona Podemos perquè el PSOE pugui governar Espanya i evitar noves eleccions

|

- Publicitat -

El diputat d’ERC a Madrid, Gabriel Rufián, ja ha deixat clar que la intenció de la seva formació és fer el que calgui per a evitar noves eleccions i que, per tant, Pedro Sánchez pugui governar sense condicions. I és que ha deixat caure a les xarxes que no es pot demanar “a tanta gent que ja va parar el feixisme una vegada amb el nas tapat que ho torni a fer” i ha pressionat Podemos perquè adopti la mateixa postura que els republicans.

Rufián, ha advertit al PSOE i Unidas Podem que “tensar la situació fins a la convocatòria d’unes noves eleccions seria un dels majors errors de l’esquerra, que ja n’ha comès massa”. En una piulada, Rufián ha dit que no es pot demanar “a tanta gent que ja va parar el feixisme una vegada amb el nas tapat que ho torni a fer”. “Importa el què, no el qui”, ha afirmat el diputat republicà davant la manca d’acord entre les dues formacions sobre el futur govern espanyol.

Publicitat

Et pot interessar  El PSOE i la Moncloa obvien l'advertència de Puigdemont i reclamen un govern d'Illa encara que sigui en minoria
Publicitat

Opinió

Minut a Minut