Dissabte, 28 de Març de 2020 - Edició 611
La República

Jusapol avisa que tornarà a Barcelona per “acabar el que van començar”

L’associació Justicia Salarial Policial no oblida la contramanifestació antifeixista que els hi va barrar el pas a Barcelona el passat 29 de setembre. En declaracions als mitjans de comunicació a […]

Redacció
Redacció 05/10/2018
Imatge d'una manifestació de Jusapol / Marc Puig

L’associació Justicia Salarial Policial no oblida la contramanifestació antifeixista que els hi va barrar el pas a Barcelona el passat 29 de setembre. En declaracions als mitjans de comunicació a les portes de la seu del PSOE, el president de l’entitat, Natan Espinosa, va mostrar-se molt dur contra el presidente del Gobierno, Pedro Sánchez per no pronunciar-se en contra i condemnar les, segons ell, agressions que van rebre alguns policies nacionals i guàrdia civils en la manifestació de Barcelona.

La concentració del 29-S, que pretenia celebrar la repressió policial de l’1-O contra els ciutadans que volien exercir el seu dret a vot, no fou com Jusapol s’esperava per, no només la baixa assistència sinó, també, per una contramanifestacio que va frenar un homenatge marcadament provocador. El president i portaveu de Jusapol reclama, en un manifest lliurat a la seu socialista, que es garanteixin els drets i les llibertats de la societat espanyola davant el comportament “totalitari i violent”.

Relacionats