Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Illa no pot dissimular la improvisació del Gobierno: “les condicions de la sortida de dissabte encara no estan tancades”

|

- Publicitat -

El ministre de Sanitat espanyol, el socialista Salvador Illa, diu que l’ordre amb les condicions per a la sortida de dissabte encara no està signada i que “espera” fer-ho al llarg d’aquest dijous perquè pugui entrar en vigor el dia 2, tal com estava previst. Durant la seva compareixença al Congrés, ha dit que es tracta d’un tema “complex” que s’ha de “valorar bé” i ha avançat que també estan treballant en altres mesures previstes a la fase O, que comença dilluns.

De fet, hi havia programada una roda de premsa per anunciar les mesures a les 11 del matí d’avui però, per sorpresa i a última hora, ha estat posposada i, ara, està previst que el ministre comparegui davant dels mitjans de comunicació a les 18 h i, segons la Moncloa, finalment s’ha optat per fer franges horàries per regular la sortida d’adults per fer passejos i esport.

Publicitat

Tot apunta, doncs, que una vegada més el Gobierno de Pedro Sánchez tornarà a fer cas a les propostes de Catalunya, ja que els experts catalans demanaven una regulació per franges horàries per a evitar aglomeracions tal com va passar el diumenge passat.

Et pot interessar  Illa qualifica de "coseta electoral" la proposta d'Aragonès d'una conselleria específica per al català
Publicitat

Opinió

Minut a Minut