Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

El Tribunal de Comptes cita Puigdemont i Junqueras per les despeses de l’1-O

|

- Publicitat -

El Tribunal de Comptes ha decidit citar a l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, i a l’exvicepresident, Oriol Junqueras, per al pròxim 28 de gener de 2020 pel les despeses del referèndum d’independència de l’1 d’octubre de 2017, ha informat Societat Civil Catalana , que va presentar una denúncia davant aquesta institució.

El Tribunal de Comptes ha acordat citar a Carles Puigdemont, Oriol Junqueras, Neus Munté, Toni Comín, Clara Ponsatí, Jordi Turull, Raül Romeva, Josep Rull o Joaquim Forn, entre d’altres, juntament amb representants de la nostra entitat i la Fiscalia, per fixar la liquidació provisional de les despeses de l’1-O.

Publicitat

Tot un nou desafiament de l’Estat quan, ara mateix, la seva estabilitat política depèn directament dels independentistes, clau en la investidura de Pedro Sánchez que ja té un pacte de Gobierno amb Podemos i segueix a l’espera del ‘Sí’ d’ERC.

Et pot interessar  Junts i ERC presenten vots particulars a l'informe del PP contra l'amnistia que s'aprovarà dilluns al Senat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut