Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El Gobierno accepta per primera vegada en públic que depèn dels independentistes

|

- Publicitat -

La vicepresidenta de Govern, Carmen Calvo, ha afirmat aquest dilluns que els “partits independentistes tenen la responsabilitat” que l’Estat tingui govern.

Així ho ha assenyalat en declaracions a la premsa des de Còrdova després de ser preguntada per la postura d’ERC davant l’acord de govern entre PSOE i Unides Podem. Calvo ha subratllat que als partits independentistes “també els toca vetllar, de la manera que considerin oportú, per la necessitat d’un país” de tenir “un govern aviat”.

Publicitat

Les seves paraules contrasten amb el que Calvo, i la resta de l’Executiu, mantenien abans de les eleccions del 10 de novembre, quan argumentaven que el Govern d’Espanya no es podia sustentar sobre “els que no volen sostenir l’ordre constitucional i la unitat territorial d’Espanya”.

Aquest dilluns, Calvo ha remarcat que “tots els partits polítics” han de “fer un esforç perquè aquest país tingui un govern aviat i quatre anys d’estabilitat perquè hi ha molts problemes” d’afrontar, i cal fer-ho “amb temps i amb acords , i pensant en els interessos d’Espanya abans que en una altra cosa”.

Et pot interessar  Aragonès crida comuns i Junts a "fer confiança" al pressupost: "Ningú amb voluntat real per avançar s’hi pot oposar"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut