Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Dues empreses espanyoles escampen la Covid-19 al Marroc

|

- Publicitat -

Dues empreses espanyoles del sector agrari, concretament del tractament de fruita, han escampat la Covid-19 al Marroc.

De fet, es tracta del focus més greu de coronavirus aparegut al país àrab i es concentra en dues empreses espanyoles de tractament de maduixes i altres fruites, totes dues situades en una rica regió agrícola situada entre Larache i Rabat.

Publicitat

El ministeri marroquí de l’Interior ha confirmat aquesta nit que, segons les seves dades, només a la planta de l’empresa sevillana Frigodar han aparegut 457 casos positius, mentre que a la de la navarresa Natberry ascendeixen a 103.

La situació és tan greu que el ministeri ha tancat completament els accessos a diversos llogarets i poblats de la regió fruticosa on operen Frigodar i Natberry, llevat de casos d’extrema necessitat, i això precisament en el dia en què s’anunciava el pas de la major part de país a mesures de desconfinament.

La pandèmia del coronavirus ha avançat lentament al Marroc, i fins a la data es registren 9.613 casos i 213 morts, però mai fins avui s’havien superat els 500 nous casos en un sol dia.

Et pot interessar  Familiars de les víctimes de la residència de Tremp declaren que el centre va ser "la casa dels horrors" durant la covid
Publicitat

Opinió

Minut a Minut