Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Bufetades a l’extrema dreta: Vox i Cs es barallen sobre qui és més patriota

Es retreuen entre ells el concepte "pàtria"

|

- Publicitat -

El partit d’ultradreta de Ciudadanos té un nou competidor que prem fort l’accelerador: VOX. Si bé són dos partits que comparteixen gran part del seu ideari (així ho han mostrat els seus líders en diferents entrevistes a mitjans espanyols) ara estan en plena cursa per a veure qui és més patriota espanyol i qui millor representa els valors de “la España Grande y Libre”.

Així ho ha demostrat en una pica baralla a la premsa i a Twitter. Per una banda, el líder del partit taronja, Albert Rivera, carregava contra Vox en una entrevista al diari Expansión assegurant que nou partit radical nacionalista espanyol “no encaixa amb el patriotisme constitucional de Ciudadanos”. Una manera de dir que el seu nacionalisme espanyol és el veritable, pur i el bo.

Publicitat

Però no ha tardat en contestar el líder de VOX, Santiago Abascal, que, per al·lusions, ha carregat contra Rivera. “Nosaltres no posem cognoms al patriotisme. El vostre ‘patriotisme constitucional’ descremat i acomplexat no s’atreveix a reivindicar amb orgull la Història d’Espanya ni a defensar la base constitucional: que Espanya és ‘indivisible’ i ‘INDISSOLUBLE’ a Brussel·les”.

Bufetades entre nacionalistes espanyols per a veure qui propaga un discurs identitari i retrògrad més furibund.

Et pot interessar  Ciudadanos, camí del seu propi "Ulster"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut