Dijous, 2 d'Abril de 2020 - Edició 616
La República

Arrimadas creu que regular els ventres de lloguer és “feminisme liberal”

Ciudadanos ha presentat aquest diumenge un manifest a favor del “feminisme liberal” en un gran acte a Madrid cinc dies abans del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. […]

Redacció
Redacció 03/03/2019
Inés Arrimadas, líder de Ciutadans

Ciudadanos ha presentat aquest diumenge un manifest a favor del “feminisme liberal” en un gran acte a Madrid cinc dies abans del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. La líder del partit a Barcelona, Inés Arrimadas, ha defensat que “feminisme no és dir ‘portavozas’ sinó canviar polítiques”, en una al·lusió als partits d’esquerres. El document presentat conté un decàleg de principis entre els quals destaquen el rebuig a l’exclusió de l’home de la lluita feminista perquè no s’ha de “deixar ningú a fora”, ha exposat Arrimadas. Per la seva banda, Albert Rivera ha exposat que el feminisme és “més ampli” del que defensen les esquerres.

Arrimadas ha estat la gran protagonista de l’acte i l’encarregada de presentar el decàleg de Ciutadans sobre el feminisme. L’andalusa ha defensat la regulació de la prostitució i dels ventres de lloguer i els ha situat com a exemples del “feminisme liberal”.”En el tema de la gestació subrogada, en el tema de la regulació de la prostitució, allà on les dones podem triar més hi ha més feminisme”.

“Allà on hi ha prohibicions hi ha menys llibertat i per tant menys feminisme”, ha comentat.”Feminisme no és posar un cartell en el qual posi ‘Nosaltres’ però davant “hi surtin 3 maromos”. “Ni insultar les que no parlen amb llenguatge desdoblat”, ha assegurat.

Relacionats