Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Arrimadas admet a Brussel·les que l’unionisme està perdent

Fa una crida a guanyar "la batalla no només jurídica, sinó també intel·lectual" a l'independentisme

|

- Publicitat -

La líder de Ciutadans a Catalunya Inés Arrimadas ha fet una crida a guanyar “la batalla no només jurídica, sinó també intel·lectual” a l’independentisme. En un acte amb un centenar de simpatitzants de C’s al centre de Brussel·les, Arrimadas ha assegurat que “els partits del bipartidisme s’han equivocat en no donar credibilitat al problema del nacionalisme” i que “no han sabut donar la batalla ètica, moral i política” a l’independentisme. “El que plantegen els nacionalistes és immoral”, ha reblat Arrimadas. Així, la líder de l’oposició a Catalunya ha defensat que la seva formació “ha de pensar a llarg termini com ha fet el separatisme” i ha reclamat la necessitat “d’explicar al cor d’Europa el que passa a Espanya”.

En el seu discurs Arrimadas també ha criticat al govern de Pedro Sánchez per no haver-la trucat “cap cop” durant el seu mandat. “Amb Catalunya no està negociant, ho està fent amb el separatisme”, ha dit.

Publicitat

D’altra banda, Arrimadas ha alertat que “el nacionalisme i el comunisme” són les mateixes amenaces per a la ruptura d’Espanya i d’Europa i ha reivindicat el caràcter europeista de la seva formació demanant el vot per les pròximes eleccions a l’Eurocambra.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut