Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Illa vol tornar a quedar-se sol per presentar-se a la investidura

|

- Publicitat -

El dirigent del PSC Salvador Illa ha explicat que tornarà a dir a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, que vol presentar-se a la investidura. Així ho farà quan Borràs convoqui una nova ronda de consultes amb els grups després de la investidura fallida de Pere Aragonès. De moment, no hi ha calendari per a aquesta nova ronda però no serà aquesta setmana ja que Borràs vol veure primer com evolucionen les negociacions. “Li tornaré a reiterar la meva disposició d’intentar una investidura perquè no és moment d’eleccions sinó d’un govern de servidors públics”, ha argumentat en una entrevista a ‘Espejo Público’ d’Antena 3. I és que, segons ha garantit, farà “tot el possible” per evitar una repetició dels comicis.

Illa ha defensat que unes noves eleccions no són convenients i ha recordat que el PSC va guanyar el 14-F. Així doncs, ha reivindicat la necessitat d’obrir un “temps nou” després de la investidura fallida d’Aragonès i ha avisat que intentar un altre govern independentista porta a “un carreró sense sortida”.

Publicitat

Preguntat pels enfrontaments entre policia i antifeixistes durant la presentació de la llista de Vox a Vallecas, Illa ha dit que sempre condemna la violència i ha defensat que a Vox “no se la combat a cops de pedres sinó amb arguments i discurs polític”.

Finalment, l’exministre de Sanitat ha avalat la decisió de limitar la vacuna d’Astra Zeneca per a la franja de 60 a 65 anys. Segons Illa, la prudència és bona consellera fins que hi hagi més informació.

Et pot interessar  Illa crida els socialistes a la "resistència" i a "dir no a la política que deshumanitza l'adversari"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut