Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Illa reclama a Aragonès que “lideri” l’ampliació de l’aeroport del Prat en un acte amb diversos alcaldes socialistes

|

- Publicitat -

El secretari d’organització del PSC, Salvador Illa, ha tornat a defensar l’ampliació de l’aeroport del Prat en un acte a la terminal 1 envoltat de diversos representants del municipalisme socialista de Barcelona i el Baix Llobregat. Illa ha emplaçat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que “lideri amb nitidesa” l’ampliació de la infraestructura, i ha assegurat que si ho fa estaran “al seu costat” sempre que es faci “amb respecte al medi ambient, la qualitat de vida de les persones i a favor de la generació de riquesa”. Illa ha assegurat que “els llocs de treball que es crearan són 15 vegades els que s’estan posant en risc amb el tancament Nissan”.

A l’acte hi ha assistit el Diputat al Parlament Jordi Terrades; el primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni; i els alcaldes i les alcaldesses de Gavà, Viladecans, Castelldefels, Sant Boi de Llobregat i Sant Joan Despí. Hi havia també el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Cornellà. Illa ha defensat l’acte amb els alcaldes per manifestar el seu “compromís” que l’ampliació “respectarà la qualitat de vida dels veïns i per tant mantindrà la operativa de pista segregada i es farà millorant tota la sensibilitat mediambiental”.

Et pot interessar  El PSC, espantat pel retorn de Puigdemont, li treu ferro assegurant que "la societat catalana ja ha superat les lògiques personalistes"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut