Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Illa demana encara més “contundència” policial per acabar amb “l’escalada de violència”

|

- Publicitat -

El cap de llista del PSC, Salvador Illa, ha demanat finalitzar amb “l’escalada de violència” dels aldarulls a Barcelona. “Això s’ha d’acabar, correm el risc que se’ns escapi de les mans si no s’actua amb la deguda contundència”, ha afirmat Illa aquest diumenge des del centre de la capital catalana. De fet, el candidat del PSC s’ha mostrat crític amb “la tebior” d’algunes forces polítiques en la condemna dels actes vandàlics, sense citar directament ni ERC ni Junts. “Això no només no ajuda a acabar amb els disturbis sinó que els enquista. I ja no parlo dels que convoquen aquests actes”, ha alertat Illa, que igualment ha volgut mostrar el seu suport “explícit i sense matisos” als cossos policials de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana. Ha afegit que “qui no doni suport a les forces de seguretat està inhabilitat per governar”.

“Vull agrair un cop més la seva professionalitat en una nova nit de violència gratuïta i injustificada als carrers de Barcelona i d’altres ciutats catalanes”, ha continuat el cap de llista del PSC. Finalment, Illa ha avançat que s’ha posat en contacte amb el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, i el tinent d’alcaldia de Seguretat a Barcelona, Albert Batlle, per mostrar-los “el suport de la nostra formació i posar-nos a la seva disposició”.

Et pot interessar  Turull afirma que el 12-M és "un plebiscit entre Puigdemont i Sánchez" perquè Illa és "el servidor que no vol molestar"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut