Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Iglesias preveu unes eleccions estatals “molt aviat”

El secretari general de Podem veu una reforma de l'Estatut com una "pantalla superada" i aposta perquè qualsevol solució sigui votada pels catalans

|

- Publicitat -

ACN Barcelona.- El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, no descarta que hi hagi eleccions espanyoles abans de les municipals del maig i preveu que els comicis poden ser “molt aviat”. En una entrevista a ‘El Matí de Catalunya Ràdio’, Iglesias ha admès que no és impossible però sí “molt difícil” que PDeCAT i ERC donin suport als pressupostos i ha qüestionat que Pedro Sánchez pugui continuar governant. “No creiem que sigui sensat governar per decret a Espanya. Podem tenir eleccions molt abans del que la gent s’imagina per la pressió. Sánchez vol governar per decret, però una cosa és voler i una altra poder”, ha argumentat. D’altra banda, ha considerat que una reforma de l’Estatut és una “pantalla passada” i ha apostat perquè qualsevol solució sigui votada pels catalans.

Et pot interessar  Sánchez demana a Feijóo que forci la dimissió d'Ayuso: "Després del que s'ha conegut avui no té excusa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut