Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Iceta justifica que es manifestessin amb VOX: “Estàvem d’acord en el sentit de la manifestació”

El secretari general del PSC augura que la formació entrarà al Parlament i nega que puguessin pactar-hi perquè "VOX no pot dialogar amb un partit que parla amb independentistes" 

|

- Publicitat -

El líder del PSC, després que VOX hagi sortit enfortit amb 12 escons de representació a la Junta d’Andalusia, ha de contestar a tots aquells que li retreuen que anés de la mà amb l’extrema dreta a la manifestació a favor de la unitat d’Espanya. És per això que Iceta subratlla que “a vegades pots anar a una manifestació i trobar-te amb algú que no està d’acord amb tu, però sí en el sentit de la manifestació”.

“Sempre que hi hagi una declaració unilateral d’independència que deixa mig país de banda em manifestaré”, ha sentenciat. Tot seguit, ha augurat que “VOX entrarà al Parlament de Catalunya” tot i que ha subratllat que no s’esperava “l’auge” a Andalusia. En aquest sentit, el paper de la seva col·lega Susana Díaz és trascendetal per Iceta, qui creu que és un partit demoràtic però “també és democràtic intentar que aquesta força no determini el color del govern”.

Publicitat

Per altra banda, el líder del PSC ha equiparat la CUP i VOX. “La CUP no pot pactar amb un partit del règim del 78 i VOX no pot pactar amb un partit que parla amb els independentistes”, diu.

Et pot interessar  El Parlament rebutja tramitar els pressupostos pactats entre Govern i PSC pel veto dels comuns al Hard Rock
Publicitat

Opinió

Minut a Minut