Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Iceta segueix criticant Torra: “Té competències reforçades perquè té el sector privat a les seves mans”

|

- Publicitat -

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha assegurat que el president de la Generalitat, Quim torra, té unes competències “reforçades, perquè té el sector privat a les seves mans”, i ha negat que la centralització de compra de material sanitari no permetés a les comunitats autònomes adquirir pel seu compte.

En una entrevista a Ràdio 4 aquest dilluns, Iceta ha respost així a la petició de Torra al Gobierno pel “retorn” de les competències en salut al Goven: “No acabo d’entendre quines competències. En té una mica més de les que tenia”, ha afirmat.

Publicitat

Ha apuntat que ell hauria fet crítiques “de manera més constructiva”, però ha afegit que no és moment de buscar traves, sinó de sumar esforços i assenyalar quan hi ha una disfunció, per corregir-la, no per criticar-la.

Sobre el Gobierno de coalició, ha sostingut que “si sobreviu una crisi així, és molt probable que sobrevisqui quatre anys”, i ha assegurat que dins l’Executiu i dins el marc de la crisi de la Covid-19 hi ha hagut discussions que transcendeixen les línies de partit, no només entre persones de Podemos o del PSOE.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut