Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Iceta menysté la mobilització republicana

El president del grup parlamentari del PSC-Units, Miquel Iceta, ha assegurat aquest dimecres que la conferència del president de la Generalitat, Quim Torra, d’aquest dimarts al Teatre Nacional és un […]

Redacció
Redacció 05/09/2018

El president del grup parlamentari del PSC-Units, Miquel Iceta, ha assegurat aquest dimecres que la conferència del president de la Generalitat, Quim Torra, d’aquest dimarts al Teatre Nacional és un discurs “per intentar alçar els ànims de l’independentisme”. “Res més, i res menys”. També creu que el discurs havia generat “una expectativa desmesurada”.

Així ho ha assegurat en una intervenció en obert davant dels diputats del seu grup parlamentari en una reunió de treball a la cambra. “Avui seguim sense saber on vol dur Catalunya aquest Govern, sense resoldre els problemes de la ciutadania, o com pensen aprofitar el nou escenari de diàleg pel canvi de govern a Espanya”, ha lamentat Iceta.

Per tot plegat, Iceta ha resolt que “la crítica més sòlida” al discurs de Torra és que “no parla dels principals problemes de la gent”. “I un govern que ni tan sols parla dels problemes de la gent, difícilment podem esperar que els abordi”, ha conclòs.