Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Iceta es fa la víctima i acusa Torra de no creure en la taula de diàleg: “Ha arribat a dir que no la veia oportuna”

|

- Publicitat -

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, diu que els socialistes estan a l’espera que el Govern “s’aclareixi” sobre el seu posicionament sobre la taula de diàleg entre executius perquè el president del Govern, Quim Torra, “no hi creu”. En una roda de premsa aquest dilluns, el líder dels socialistes catalans ha dit que aquest espai, que té pendent celebrar una segona reunió, “té un problema, que és el de la divisió del Govern al respecte”. “Torra ha arribat a dir que no la veia oportuna”, ha lamentat Iceta, que ha dit que per la seva banda hi ha “la major disposició de seguir treballant i cercar un acord”. “La pilota està al terreny del Govern”, ha assegurat el dirigent socialista, que diu que només coneix “les posicions dels partits”.

Sobre la moció que els comuns impulsaran perquè els ajuntaments catalans “forcin” el Congrés a investigar les suposades “corrupteles” de la monarquia, Iceta ha recordat que la cambra baixa “ja ha rebutjat fer aquesta comissió”. “Fora bo que els ajuntaments i els plens se centrin en la reactivació econòmica i la reconstrucció social”, ha afegit.

Et pot interessar  Els treballadors del Govern a l'exterior reclamen l'equiparació: “Demanem drets tan bàsics com una baixa per maternitat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut