Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Gonzalo Boye ironitza sobre l’eficàcia del sistema d’alarmes de Securitas Direct

Davant d’un publireportatge que en destaca les excel·lències piula: “Doncs no entenc com han fallat 2 de 2 vegades que se les va necessitar”

Redacció
Redacció 16/04/2021
La reixa serrada d'una de les finestres per on els 'individus' van accedir al despatx de Gonzalo Boye, el 13 de setembre del 2020.

L’advocat Gonzalo Boye ha ironitzat un cop més sobre l’efectivitat del sistema d’alarmes de Securitas Direct que és l’empresa que tenia contractada i que els dos cops que li van assaltar el despatx a Madrid, curiosament no van funcionar. El primer assalt va ser al gener 2020 i el segon el mateix mes del 2020 i en les dues ocasions van fallar: en el primer cas l’empresa va al·legar problemes tècnics mentre que en el segon no va poder enregistrar imatges de l’assalt i va costar molt que l’empresa donés explicacions sobre el motiu. És davant d’això que Gonzalo Boye ha fet un tuit avui enllaçant un publireportatge que publica ‘El Confidencial’ destacant les grans virtuts del sistema d’alarmes de Securitas Direct. L’advocat, entre d’altres, de Puigdemont i Torra ha piulat: “Doncs no entenc com han fallat 2 de 2 vegades que se les va necessitar”.