Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

Gonzalo Boye i Josep Costa constaten la incompatibilitat dels indults amb la lluita independentista

L’exvicepresident del Parlament comparteix un article de l’advocat de Puigdemont: “No es pot negociar al matí els indults a Madrid i a la tarda fer la independència a Barcelona. No pot sortir bé”

Avatar
Agències 14/05/2021
Gonzalo Boye i Josep Costa a Waterloo

L’advocat Gonzalo Boye ha publicat un article aquest divendres a El Nacional on explica perfectament perquè la via dels indults no pot ser reconeguda pels presos polítics independentistes, definint aquesta estratègia com la “pastanaga enverinada” a través de la qual un sector de la classe política catalana s’encamina cap a “un carreró que no solucionarà el conflicte polític”.

Paral·lelament, l’exvicepresident de la Mesa del Parlament, Josep Costa, ha reforçat els arguments de Boye a través d’un missatge a la xarxa: “El que explica Boye és que els indults són l’elefant a l’habitació que enverina la política catalana”. Costa evidencia els dos camins contraris que volen seguir els polítics independentistes, negociar els indults i alhora la independència: “No es pot negociar al matí els indults a Madrid i a la tarda l’estratègia per fer la independència a Barcelona. Bé, es pot intentar, però no pot sortir bé”, ha reblat.