Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Els comuns reclamen al Govern uns pressupostos “expansius” i la CUP encara no ha donat el ‘sí’

|

- Publicitat -

El president, Pere Aragonès va expressar la voluntat de comptar amb el “sobiranisme d’esquerres” de la CUP i comuns per aprovar els pressupostos, però totes dues formacions s’han manifestat al respecte i cap d’elles ha donat el ‘sí’ rotund.

El diputat dels comuns Lucas Ferrero ha manifestat, a Ràdio 4, que la seva línia vermella per aprovar els pressupostos del Govern pel 2023 és que siguin “expansius” i que “ajudin els més afectats” per la inflació. Ferrero ha criticat a Aragonès: “No es poden negociar uns pressupostos a dues setmanes vista”.

Publicitat

Per altra banda, la diputada de la CUP Eulàlia Reguant s’ha mostrat reticent a entrar en converses amb el Govern. “Entenem la seva crida com a mera retòrica”, ha dit també a Ràdio 4. En aquesta línia, Reguant ha recriminat a Aragonès que la seva “pràctica aquest any de legislatura ha estat pactar o arribar a acords per als temes centrals amb el PSC i els Comuns”. En qualsevol, cas la diputada de la CUP ha deixat clar que votaran en contra dels nous comptes si “reprodueixen” els pressupostos de 2022.

Et pot interessar  Vilagrà emplaça Junts i CUP a sumar-se a la proposta de referèndum d'Aragonès
Publicitat

Opinió

Minut a Minut