Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El PSC retreu al Govern que “posi en dubte” les eleccions i demana a Aragonès que es posicioni

|

- Publicitat -

La vice-primera secretària del PSC, Eva Granados, ha criticat que el Govern “posi en dubte” les eleccions del 14 de febrer a Catalunya, i ha instat el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, a posicionar-se sobre aquest assumpte. “Ja n’hi ha prou d’especular. Posar en dubte el 14 de febrer és posar en dubte la recuperació i el pla de desescalada aprovat pel Govern”, ha dit aquest dilluns en una roda de premsa, després que divendres la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, qüestionés que els comicis es puguin dur a terme el 14 de febrer pel coronavirus.

Granados ha instat l’executiu català a convocar la reunió que va prometre amb els grups parlamentaris per abordar els comicis, a més d’engegar els mecanismes necessaris per garantir que transcorrin amb seguretat sanitària per la pandèmia.

Publicitat

Pel que fa a l’informe que el Síndic que Greuges ha presentat aquest dilluns en el qual demana fer les eleccions en dues jornades electorals consecutives per garantir el dret a vot, la dirigent socialista ha retret que el Síndic “no faci la seva feina i es posi en tasques que no li corresponen”, per la qual cosa li ha demanat que se cenyeixi a la funció estatutària.

Et pot interessar  ERC pregunta a Puigdemont si Junts tornarà a investir Aragonès
Publicitat

Opinió

Minut a Minut