Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

El PDeCAT es posa ferm i insisteix en la investidura de Puigdemont

Aquest dissabte ha tingut lloc el Congres Nacional del PDeCAT i el seu president, David Bonvehí, ha insistit en la pretensió d’investir el president legítim Carles Puigdemont mentre que ha […]

Redacció
Redacció 02/02/2019

Aquest dissabte ha tingut lloc el Congres Nacional del PDeCAT i el seu president, David Bonvehí, ha insistit en la pretensió d’investir el president legítim Carles Puigdemont mentre que ha recordat que ja era el seu objectiu just fa un any. Bonvehí ha fet una crida a la unitat republicana “per donar un missatge a Europa”.

“En refermem la nostra voluntat”, ha dit el president de la formació sobre la investidura fallida de Puigdemont i el canvi de reglament al Parlament per fer-ne efectiu el seu nomenament. “El nostre partit no ha deixat de treballar-hi”, ha afegit.

El president del Partit Demòcrata també ha recordat la proposició al Gobierno per aprovar els pressupostos, la intervenció d’un mediador independent que proposi una solució política per a Catalunya i ha recordat que, davant la negativa del Gobierno, el partit segueix en el ‘no’ als comptes estatals.