Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El Parlament portarà a Fiscalia de Sánchez el mateix Pedro Sánchez i dos dels seus ministres

|

- Publicitat -

La Mesa de Parlament ha acordat aquest dimarts traslladar a Fiscalia les incompareixences del president del Gobierno, Pedro Sánchez, del vicepresident segon, Pablo Iglesias, i del ministre de Sanitat, Salvador Illa, després d’haver estat requerits davant la Comissió d’Investigació sobre la Gestió de les Residències.

Segons un comunicat de Parlament, la comissió va citar dues vegades a Sánchez, Iglesias i Illa “sense que el requeriment és atès” i, davant d’aquesta situació, la comissió va acordar el 25 de novembre posar aquests fets en coneixement de la Taula perquè rendís comptes a Fiscalia a l’efecte de la responsabilitat penal que es pugui derivar.

Publicitat

D’altra banda, la Mesa ha acordat per majoria posicionar-se a favor de la concessió de l’indult als condemnats pel bloqueig de Parlament de juny de 2011, un posicionament que arriba després que la setmana passada es prengués la decisió amb relació a un els condemnats, i ara es fa respecte als altres set.

Et pot interessar  Sánchez demana a Feijóo que forci la dimissió d'Ayuso: "Després del que s'ha conegut avui no té excusa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut