Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

El Marroc acusa Espanya de no aplicar els protocols sanitaris contra la covid-19 en els vols

|

- Publicitat -

El Govern del Marroc ha assegurat que les autoritats espanyoles no controlen de forma “adequada i estricta” ni l’estat de salut dels passatgers ni el passaport de vacunació durant el procés d’embarcament, segons explica CatalunyaPress.

Espanya suposa una “amenaça” per a la població marroquina a causa de l'”absència del compliment dels protocols sanitaris contra la covid-19″, recull un comunicat del Ministeri de Salut i Protecció Social marroquina. Així mateix, ha confirmat que no reprendrà els vols cap a l’Estat Espanyol.

Publicitat

El Marroc afirma que ha detectat almenys 19 casos positius de coronavirus procedents d’Espanya a través de vols privats, sigui a la seva arribada o durant el trànsit. Així, les autoritats espanyoles competents “estan lluny d’assegurar l’acció rigorosa de controlar l’estat de salut dels passatgers en els aeroports”, ha dit el Ministeri marroquí.

 

Et pot interessar  Familiars de les víctimes de la residència de Tremp declaren que el centre va ser "la casa dels horrors" durant la covid
Publicitat

Opinió

Minut a Minut