Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

El Govern, sobre pactar els pressupostos amb comuns, Junts i PSC: “No hem d’escollir entre uns i altres”

L’executiu d’Aragonès manté “totes les negociacions obertes i vives”

Redacció 29/11/2022
Foto: Govern

El Govern “no veu incompatible” pactar els pressupostos amb comuns, Junts i PSC, tal com ja ha anat anunciant que són les seves intencions. La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha dit aquest dimarts, 29 de novembre, en roda de premsa, que els partits no han “d’escollir entre uns i altres”, perquè els comptes del 2023 “no són excloents”.

En aquest sentit, Plaja demana als grups que no es facin “vetos creuats”, defensant la voluntat de l’executiu d’Aragonès per pactar uns comptes amb amplis suports: “No ens conformem amb dos grups, perquè un acord més ampli seria idoni“, ha asseverat. La portaveu també ha assegurat que el Govern ha “accelerat notablement” les negociacions amb els grups, reiterant així l’objectiu d’aconseguir un “principi d’acord” abans de finals de setmana.

L’executiu, en aquests moments, manté “totes les negociacions obertes i vives”, segons ha afirmat Plaja, que a més ha destacat les més de 12 reunions dutes a terme amb els comuns, Junts i el PSC, així com amb agents socials i sindicats. Tanmateix, la intenció del Govern és “accelerar” més aquestes trobades al llarg de la setmana, amb almenys una reunió diària i dues trobades per dia de forma puntual.