Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Diana Riba: “El Raül tenia clar que no marxava a l’exili”

La número dos de les llistes europees per ERC i companya de Raül Romeva explica que al llibre que ha publicat el conseller "hi ha mes paraules escites que les que ens hem dit en deu mesos"

|

- Publicitat -

El pres polític Raül Romeva, conseller legítim, ha publicat un llibre on narra les vivències des del govern fins a la presó. Sota el títol ‘Esperança i llibertat’, Romeva explica com va viure l’empresonament i els pensaments des de la cel·la. Diana Riba, que farà tàndem amb Junqueras a les eleccions europees i és la companya de Romeva, assegura que “al llibre hi ha més paraules escites que les que ens hem dit en deu mesos”. A més, la republicana ha reblat que el conseller, un cop va conèixer la situació de repressió “va tenir clar que no marxava” i li va dir “Diana, zero retrets”.

Els presos polítics passen els seus últims dies a Lledoners, Puig de les Basses i Mas d’Enric. Se’ls emporten a Madrid per celebrar el judici que marcarà la història de Catalunya. Riba ha afirmat en una entrevista a Els Matins de TV3 que “l’esperança és l’absolució” mentre que demana mobilització pacífica. La número dos de les llistes europees ha afirmat que la situació per a les famílies durant el judici “serà complicada” per gestionar les visites i l’assistència a la Sala del judici.

Publicitat

 

Et pot interessar  La JEC considera propaganda electoral la proposta de finançament singular d'Aragonès
Publicitat

Opinió

Minut a Minut