Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Comín: “Estem esperant que es reactivin les euroordres un cop acabi el judici”

El conseller legítim asseugra que no té por perquè tenen "la convicció" que la justícia belga la rebutjarà "tal i com ha fet les dues vegades anteriors"

|

- Publicitat -

El conseller legítim de Salut i membre exiliat del Govern afirma que les defenses d’aquest inici de judici del procés “van estar magnífiques” perquè “van evitar la falsa dicotomia entre un enfocament tècnic i polític” i assegura que ”donem per molt probable que es reactivin euroordres quan acabi el judici”. Alhora, declara que li sembla “absolutament necessari” el testimoni del president Puigdemont i denuncia que se l’hagi vetat al judici històric.

“No ha pasat mai que s’enviïn tres euroordres”, ha dit el conseller en una entrevista des de Lovaina (Bèlgica) a Els Matins de TV3. Tot i això, els exiliats ho esperen perquè tenen “tota la convicció que quan els belgues jutgin el fons de la qüestió serà la mateixa” i es podrà desemmascarar el “joc prevaricador” de la justícia espanyola.

Publicitat

Respecte al judici que va començar aquest dimarts amb la vista prèvia de les defenses, el conseller ha subratllat que “sentim indignació per la barbaritat que s’està perpetrant al Suprem, però també orgull per la dignitat dels presos.”

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut