Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Ciudadanos esgota totes les vies per evitar l’indult dels presos polítics

La formació taronja aprofita les acusacions de la Fiscalia i presenta una mesura "per no condedir privilegis"

|

- Publicitat -

ACN Barcelona .- Ciudadanos ha registrat una proposició no de llei per tal que el Congrés, si s’aprova, insti el govern espanyol a “no concedir l’indult, ni cap altra mesura de privilegi, als que resultin responsables del cop separatista comès a Catalunya durant els mesos de setembre i octubre” de l’any passat, si les sentències són condemnatòries. En un altre punt, Cs també proposar votar al Congrés que el principi d’igualtat davant la llei “exigeix desterrar qualsevol indici d’impunitat en el comportament dels responsables dels responsables polítics que hauran de respondre davant dels tribunals pels possibles delictes comesos com qualsevol ciutadà, sense gaudir de privilegis derivats de connivències polítiques”.

Cs ha presentat la proposició no de llei just el dia que tant l’Advocacia de l’Estat com la Fiscalia General de l’Estat presenten els escrits d’acusació abans que comenci el judici pels dirigents independentistes processats.
Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut