Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El PP exigeix a Sánchez que apliqui el 155 després de veure més d’un milió de republicans al carrer

Casado titlla d'"aquelarre independentista" la Diada d'enguany

|

- Publicitat -

El Congreso ha viscut aquest matí un nou enfrontament entre la tribuna popular i socialista. Pablo Casado ha titllat la Diada i la multitudinària manifestació d’aquest dimarts com “aquelarre independentista” i ha insistit en tornar a imposar l’article 155 per “posar odre”, diu, a Catalunya després que aquest dimarts sortissin al carrer més d’un milió de republicans.

El president del Gobierno, Pedro Sánchez, li ha respost contundent. Replica, amb ironia, que entén que l’arribada d'”un partit d’esquerres i progressista” suposi “un trauma” per la bancada popular però, avança, “s’hi hauran d’acostumar”.

Publicitat

Casado ha seguit en la mateixa línia i li ha recordat al PSOE que és al capdavant del gobierno “sense haver guanyat les eleccions” i li ha retret que els diputats independentistes li donin suport, l’ha acusat d'”hipotecar-se” i estar sota les directrius de Torra. El líder del PP ha sentenciat: “vostè només millora quan rectifica”.

El president dels populars s’ha posat les mans al cap lamentant les declaracions de Borrell quan va admetre que “Catalunya és una nació” i que “els presos haurien de sortir de la presó”. Li ha recordat que “disposa de la majoria absoluta del PP al Senat per tornar a plicar l’article 155”.

Et pot interessar  El suposat govern progressista del PSOE i Sumar portarà al Constitucional la ILP per declarar la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut