Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Casado obre la porta a governar amb l’extrema dreta: “Tindran la influència que ells vulguin”

"Jo no em penedeixo de la foto de Colón", ha sentenciat el nacionalista espanyol

|

- Publicitat -

El president del PP, Pablo Casado, ha obert la porta a governar amb Vox després del 28-A. “Al final Vox i Ciutadans, tinguin 10 escons o en tinguin 40, tindran la influència que ells vulguin per entrar en el govern o per decidir la investidura o la legislatura”, ha dit aquest divendres al matí en una entrevista a ‘EsRadio’. Casado ha dit que vol repetir els acords que van assolir a Andalusia i ha assegurat: “Jo no em penedeixo de la foto de Colón”. “Parlaré amb Cs i revalidarem l’acord amb Vox, si fa falta, els tres partits”, ha dit. Casado ha argumentat que l’única opció perquè sumin les dretes és que el PP encapçali el pacte. “Cs i Vox ja han dit que no es donaran suport mútuament. No es parlen”, ha avisat, i ha insistit que cal sumar amb el PP al capdavant per superar el PSOE. Segons Casado, manté l’expectativa de no baixar dels 100 escons.

Casado ha argumentat que el PP ha demostrat la seva “responsabilitat” perquè va intentar arribar a pactes previs a les eleccions amb Vox al Congrés dels Diputats i amb Cs al Senat. “Em van contestar que no”, ha lamentat. Per això, Casado ha argumentat que ell és l’únic que té “legitimitat” per demanar “unir el vot” entorn el seu partit.

Et pot interessar  Junts, Vox, Cs i el PPC demanen la dimissió d'Ubasart i el PSC reclama que s'assumeixi responsabilitats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut