Divendres, 27 de novembre de 2020 - Edició 855
La República

La colpidora carta de felicitació de Turull als seus pares

L’enyorança pesa. El conseller legítim empresonat a Soto del Real i encausat del judici farsa ha escrit una carta als seus pares per felicitar-los l’aniversari i agrair-los tot el que […]

Redacció
Redacció 29/03/2019
Una imatge de Jordi Turull / ACN

L’enyorança pesa. El conseller legítim empresonat a Soto del Real i encausat del judici farsa ha escrit una carta als seus pares per felicitar-los l’aniversari i agrair-los tot el que han fet per ell, ara que passa per una època injusta i dura. “Una de les coses més cruels d’un empresonament injust és la separació de les persones estimades”, escriu Turull, alhora que critica que les tertúlies de televisions unionistes frivolitzin amb les dates de l’empresonament dels presos polítics.

“Els meus pares formen part d’aquella generació que tan gran ha fet el nostre país”, ha sentenciat el conseller en una carta publicada a El Nacional. “Em sento afortunat perquè gràcies als valors i actituds als quals em van saber empeltar avui afronto molt millor aquests difícils moments d’un injust empresonament”, ha sentenciat.

Per acabar, el pres polític afirma que “el millor que vull exhibir és que fa 52 anys que soc fill del Mingo i la Dolors de Parets”.

Relacionats