Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 17 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 17 de abril del 2024

Carrizosa torna a fer el ploramiques perquè Europa no extradeix Puigdemont i evita parlar del declivi de Cs

|

- Publicitat -

Carlos Carrizosa ha explicat a una entrevista concedida a Economía Digital que “la vergonya nacional” no és que Europa no extradeixi Puigdemont, sinó que “Espanya no es presenti davant l’estranger, la Unió Europea i la Comunitat Internacional, com un país que persegueix a algú que va atemptar contra la nostra Constitució i la nostra democràcia”.

El líder de la formació unionista creu que “el separatisme fa veure que el senyor Puigdemont és un inocente corderito” i que aquest és el motiu pel qual Europa no el fa tornar a Espanya. També arremet contra les televisions públiques i els mitjans subvencionats de la Generalitat per fer que la gent pensi “que l’Europa democràtica no vol entregar aquest líder Mandela” per tal que sigui jutjat “per un suposat Estat repressor”.

Publicitat

Carrizosa intenta esquivar les preguntes relacionades amb la crisi de Ciudadanos. “Jo crec que no és tant una crisi de la formació com una circumstància política en la qual ens trobem actualment, una conjuntura política”, argumenta.

Et pot interessar  Carrizosa té la barra de dir que "la llengua majoritària dels catalans és el castellà"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut