Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

La desinfecció de Borrell: caldran “20 anys” per “acabar amb la divisió” a Catalunya

ACN Barcelona .- El ministre d’Afers Estrangers, Josep Borrell, ha assegurat en un acte a Nova York que caldran “20 anys” per “acabar amb la divisió” a Catalunya arran del […]

Redacció
Redacció 21/09/2018
El ministre d'Exteriors, Josep Borrell

ACN Barcelona .- El ministre d’Afers Estrangers, Josep Borrell, ha assegurat en un acte a Nova York que caldran “20 anys” per “acabar amb la divisió” a Catalunya arran del procés independentista. En una intervenció al centre Jean Monnet de la Universitat de Nova York, Borrell ha lamentat que la “imatge d’Espanya va patir molt” durant l’1-O perquè “no es pot lluitar contra imatges d’algú que vol votar i a qui la policia pega”.

Borrell ha assegurat als Estats Units que té la tasca de contrarestar aquesta imatge, i ha avisat que mentre l’independentisme ha estat “molt actiu” al camp internacional “defensant els seus punts de vista, amb una televisió que va ajudar molt”, els contraris a la independència estaven “en silenci”. Ara, ha dit Borrell, aquesta part de la societat “vol ser escoltada i considerada”, però “acabar” amb la divisió “portarà molt de temps”.