Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

La desinfecció de Borrell: caldran “20 anys” per “acabar amb la divisió” a Catalunya

El ministre d'Afers Estrangers diu a Nova York que l'independentisme té "una televisió que va ajudar molt" a difondre el seu missatge

|

- Publicitat -

ACN Barcelona .- El ministre d’Afers Estrangers, Josep Borrell, ha assegurat en un acte a Nova York que caldran “20 anys” per “acabar amb la divisió” a Catalunya arran del procés independentista. En una intervenció al centre Jean Monnet de la Universitat de Nova York, Borrell ha lamentat que la “imatge d’Espanya va patir molt” durant l’1-O perquè “no es pot lluitar contra imatges d’algú que vol votar i a qui la policia pega”.

Borrell ha assegurat als Estats Units que té la tasca de contrarestar aquesta imatge, i ha avisat que mentre l’independentisme ha estat “molt actiu” al camp internacional “defensant els seus punts de vista, amb una televisió que va ajudar molt”, els contraris a la independència estaven “en silenci”. Ara, ha dit Borrell, aquesta part de la societat “vol ser escoltada i considerada”, però “acabar” amb la divisió “portarà molt de temps”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut