Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Borràs justifica el ‘No’ a Sánchez: no hi ha diàleg i segueix la repressió

|

- Publicitat -

En el torn de les intervencions dels grups parlamentaris del Congreso, la portaveu de JxCat, Laura Borràs, ha justificat el sentit de vot de la formació independentista per a la investidura del candidat a la Presidència, Pedro Sánchez: ‘No’, com ja van avançar aquest dilluns. El silenci amb el conflicte català i la perpetuació de la repressió contra el país han estat els motius pels quals el grup del pres polític Jordi Sánchez confirma la negativa.

Borràs ha retret a Sánchez que en les seves propostes en el discurs de la moció de censura hi havia “propostes” per a l’estabilitat territorial però que ara “han desaparegut”, perquè els ha obviat durant les seves intervencions i la negativa al diàleg amb Catalunya, segueix. A més, la diputada ha sentenciat que el president disposa d’una “prepotència” i “sobèrbia” que les urnes no li han otorgat.

Publicitat

“Encara que ens hagi ignorat, representem el partit que governa a Catalunya, el partit de Carles Puigdemont”, ha afirmat l’exconsellera de Cultura des del faristol de Madrid. En aquest sentit, Borràs ha retret al Gobierno que silenciïn els vots de milions de catalans deixant-los fora de les institucions, tant espanyoles com europees.

“No vol reconèxier ni la veritat ni la realitat, hi ha presos polítics”, ha assegurat la portaveu. “Si tingués sentit d’Estat, parlaria amb ells”, ha recalcat. És per això que davant d’un “bloqueig” polític, Borràs li ha exigit que “escolti” i ha confirmat el ‘No’.

 

Et pot interessar  L'Audiència Nacional pretén investigar Junts, ERC i el PSOE per la llei d'amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut