Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Borràs, sobre la investidura de Sánchez: “Tenim molts motius per votar que no”

|

- Publicitat -

De moment, JxCat creu que el PSOE es troba en una “situació de paràlisi vergonyosa”. La portaveu del grup al Congreso, Laura Borràs, ha sentenciat aquest divendres al matí que “tenim molts motius per votar que no” al Ple d’investidura de Pedro Sánchez de dilluns i dimarts que ve, però ha afegit que encara esperen “quines seran les propostes” i, com no són fermes, decidiran dilluns a la tarda el sentit del vot.

Crítica amb la falta de “diàleg real” i la “poca cultura del pacte”, Borràs titlla al president del Gobierno d'”arrogant” per menystenir l’oposició. Amb tot, la diputada ha reiterat que “no sabem què votar” perquè la situació és molt canviant i encara no es coneix si hi haurà l’opció d’un Gobierno de coalició amb Unidas Podemos o en solitari. Alhora, la portaveu del grup català ha aclarit que escoltaran amb atenció les intervencions dels dos líders del PSOE i Unidas Podemos dilluns i acabaran de prendre la decisió definitiva: o ‘No’ o ‘Abstenció’.

Publicitat

La dificultat de les comunicacions amb els presos  

El grup del Congreso es va reunir aquest dijous a la tarda amb els presos polítics a Lledoners. “Són animals polítics”, ha sentenciat Borràs. L’exconsellera ha explicat que les comunicacions i la presa de decisió amb els companys empresonats és molt més difícil i complicada “a causa de la repressió”. Tot i això, per treure dubtes de les possibles discrepàncies internes de l’espai de JxCat, Borràs ha conclòs que la decisió “serà conjunta” tant amb el grup parlamentari com amb els dos presidents.

 

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont llança un ultimàtum a Sánchez: o compleix amb Catalunya o es queda sense pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut