Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Batet retreu a ERC que no els informés de la reunió amb Bolaños: “Volen passar de la taula de diàleg a la tauleta”

|

- Publicitat -

Crítiques de JxCat a la trobada de la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i el ministre de la Presidència, Félix Bolaños, prevista per aquest dimecres. El president parlamentari del grup, Albert Batet, ha assegurat que el seu grup “no sabia res” de la reunió i ha retret que ERC no els informés.

En aquesta línia, Batet ha remarcat que just aquest dilluns van tenir reunió de coordinació entre els dos partits i no es va parlar de la qüestió. “Sembla que alguns volen passar de la taula de diàleg a la tauleta, i aquí nosaltres ja no hi cabem”, ha recriminat, que ha afirmat que per part de Junts les relacions amb l’executiu espanyol segueixen “congelades”.

Publicitat

“Som on érem. Les relacions continuen congelades perquè Pedro Sánchez no ha fet res per aclarir l’espionatge del Catalangate”, ha insistit. En ser preguntat pels contactes de consellers de Junts amb ministres espanyols Batet ha dit que no hi tenen interlocució política i que tots els contactes han estat tècnics.

Batet també ha criticat el PSOE i ha assegurat que ara tenen “molta pressa” per reunir-se per tal de “refer les majories parlamentàries al Congrés” després de la “derrota estrepitosa” a les eleccions andaluses.

Et pot interessar  Junts i ERC assenyalen Salvador Illa pel 'cas Koldo' i diuen que ha de donar explicacions
Publicitat

Opinió

Minut a Minut