Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

[ÀUDIO] Marta Rovira: “És una maniobra de l’Estat per forçar la data de les eleccions”

També afirma que “l’efecte Illa no existeix; és construït, és propaganda política. Illa és el pitjor ministre de Sanitat de la UE”

Redacció
Redacció 22/01/2021
La secretària general d'ERC, Marta Rovira, a Ginebra el 19 d'abril del 2019.

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, no es creu l’enquesta del CIS i afirma que “l’efecte Illa no existeix; és construït, és propaganda política. Illa és el pitjor ministre de Sanitat de la UE”. Ho ha dit en una entrevista a El Matí de Catalunya en la qual ha opinat que Catalunya “ja no es deixa enlluernar” per un ministre.

Des de l’exili, a Suïssa, assegura portar-ho bé i ha defensat l’amnistia. Ssobre les eleccions ha dit: “em fa pena aquesta situació; a Catalunya s’estan forçant unes eleccions, juguen amb la por de la gent a anar a votar”. Però ha subratllat que “els catalans no tenim por d’anar a votar, ho hem demostrat altres vegades com l’1-O”. Creu que darrere del despropòsit judicial d’aquests dies hi ha “una maniobra de l’Estat per forçar la data de les eleccions”.  “Passa el que volen que passi el PSOE i el PSC per poder guanyar unes eleccions”, ha conclòs”.

 

Podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Marta Rovira aquí: