Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

[Àudio] La discussió de Villarejo amb Cospedal per l’entremat del PP

L’excomissari va advertir Cospedal que si no el deixaven de perseguir faria públics els draps bruts del Partit Popular

Redacció 10/08/2022

Aquest dimecres elmon.cat publica nous àudios gravats per l’excomissari que esquitxen l’exministra del Gobierno Maria Dolores de Cospedal.

La conversa filtrada data del 2017, i se sent com l’excomissari retreu a l’exsecretària del PP que la fiscalia l’estigui investigant per una societat en què suposadament es finança l’operació de la policia patriòtica contra el procés independentista.

Villarejo adverteix a Cospedal que si no li solucionen aquesta investigació, esbombarà les feines il·legals que han fet pel PP. L’excomissari es queixa que sigui el Gobierno del PP qui l’estigui perseguint, i adverteix que l’entorn del PSOE fa temps que li demana que expliqui el que sap. És aleshores quan Cospedal insisteix que parlarà amb Luis de Guindos, l’aleshores ministre d’Economia i últim responsable de la comissió de prevenció de blanqueig de capitals que investiga l’excomissari, i també es refereix a la fiscalia.

La investigació que preocupava Villarejo és la d’una societat de Panamà que hauria servit per pagar a l’empresari Javier de la rosa a canvi d’informació sobre la família Pujol.