Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Arrimadas: “No m’he reunit amb Torra perquè no ha retirat l’insult cap a tots els catalans”

La líder de Ciudadanos titlla d'"aberració democràtica" que "Torrent hagi tancat el Parlament per desavinences independentistes"

|

- Publicitat -

Inés Arrimadas, líder de Ciudadanos a Catalunya i cap de l’oposició al Parlament, ha reconegut que no s’ha reunit amb Torra “perquè no ha retirat l’insult” cap a tots els catalans i segueix tenint “un llaç groc penjat a la façana del Palau de la Generalitat”.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Arrimadas assegura que “la solució comença a Catalunya” i insta a Torrent a “obrir el Parlament per poder arribar a acords sobre polítiques socials i econòmiques” i lamenta que “des de juliol estigui tancat”, fet que titlla d'”aberració democràtica”.

Publicitat

Respecte les delcaracions del ministre Borrell que afirmava en una entrevista a la CNN que li agradaria que els presos polítics estessin en llibertat condicional i reconeixia Catalunya com “una nació”, la cap de l’oposició denuncia que la Comissió Europea ha estat molt més clara donant el suport democràtic i judicial a Espanya que el propi gobierno de Sánchez.

 

Et pot interessar  Els treballadors del Govern a l'exterior reclamen l'equiparació: “Demanem drets tan bàsics com una baixa per maternitat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut