Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Arrimadas insta Vox a no oposar-se a un hipotètic gobierno de Cs

La líder nacionalista descarta pactar amb el PSOE

|

- Publicitat -

La candidata de Cs per Barcelona, Inés Arrimadas, ha descartat negociar amb el PSOE després de les eleccions del 28-A. “Som els que parlem amb tots, tots els que estan dins del marc constitucional. El PSOE ha decidit marxar del marc constitucional”, ha argumentat en una entrevista a TVE. Arrimadas ha defensat que el PSOE no té per què estar en el pròxim govern espanyol i ha apuntat que pot haver altres opcions. “Em nego a assumir que Sánchez hagi de governar sigui quin sigui el seu soci”, ha afegit. En aquest context ha instat Vox a decidir si vol garantir la continuïtat de Pedro Sánchez a la Moncloa o no oposar-se a un nou govern.

Arrimadas ha qualificat el separatisme “d’insaciable” i ha defensat que el fet que no s’hagin pogut tramitar els pressupostos estatals no significa que Sánchez no hagi cedit davant dels independentistes. De fet, la líder de Cs a Catalunya ha posat el PSOE i el PP al mateix sac assegurant que sempre han pactat amb “els que volen destruir Espanya”.

Publicitat

“PP i PSOE han fet amb això exactament el mateix. L’únic partit que no cometrem aquest error és Cs. A mi i a Rivera no ens la colaran”, ha assegurat.

Arrimadas ha situat les eleccions del 28 d’abril com un “abans i un després” i ha rebutjat tant l’opció d’un pacte de Sánchez amb els independentistes com el bipartidisme. “Hem d’obrir una nova etapa”, ha conclòs.

Et pot interessar  Bolaños "respecta" la decisió de l'advocat del TJUE sobre Puigdemont però recorda que no tindrà efectes pràctics
Publicitat

Opinió

Minut a Minut