Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Aragonès replica a Ayuso que els espanyols paguen les rebaixes fiscals de les grans fortunes de Madrid

|

- Publicitat -
El vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès, ha replicat a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, que els espanyols no paguen les rebaixes fiscals dels madrilenys en general però sí “de les grans fortunes i dels imperis econòmics de Madrid”. “El mateix reivindiquem amb Luxemburg i on sigui”, ha afegit el coordinador general d’ERC a través del seu compte de Twitter. També a les xarxes socials, Ayuso havia dit que “la gran mentida del dia és que els espanyol paguen les rebaixes fiscals dels madrilenys”. Segons Ayuso, Madrid només es queda amb 1 de cada 5 euros recaptats.

La presidenta de la Comunitat de Madrid defensa que els madrilenys “paguen molt” i ha acusat nacionalistes i comunitats autònomes socialistes d’establir un “infern fiscal”.

L’acord entre PSOE i ERC sobre els pressupostos de l’Estat per a l’any que ve inclou un comitè d’experts per a l’harmonització fiscal, és a dir, fixar un tipus mínim al conjunt d’Espanya sobre l’impost de patrimoni per acabar amb l’anomenat dúmping fiscal de la Comunitat de Madrid.

Et pot interessar  Aragonès treu ferro a l'acord sobre el Hard Rock i afirma que només "actualitzava característiques tècniques"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut