Dimarts, 26 de gener de 2021 - Edició 915
La República

Aragonès replica a Ayuso que els espanyols paguen les rebaixes fiscals de les grans fortunes de Madrid

La presidenta de la Comunitat de Madrid defensa que els madrilenys “paguen molt”

Avatar
Agències 26/11/2020
Pla americà del vicepresident de la Generalitat amb funcions de president, Pere Aragonès, oferint una roda de premsa el 29 d'octubre de 2020 (Horitzontal)
El vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès, ha replicat a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, que els espanyols no paguen les rebaixes fiscals dels madrilenys en general però sí “de les grans fortunes i dels imperis econòmics de Madrid”. “El mateix reivindiquem amb Luxemburg i on sigui”, ha afegit el coordinador general d’ERC a través del seu compte de Twitter. També a les xarxes socials, Ayuso havia dit que “la gran mentida del dia és que els espanyol paguen les rebaixes fiscals dels madrilenys”. Segons Ayuso, Madrid només es queda amb 1 de cada 5 euros recaptats.

La presidenta de la Comunitat de Madrid defensa que els madrilenys “paguen molt” i ha acusat nacionalistes i comunitats autònomes socialistes d’establir un “infern fiscal”.

L’acord entre PSOE i ERC sobre els pressupostos de l’Estat per a l’any que ve inclou un comitè d’experts per a l’harmonització fiscal, és a dir, fixar un tipus mínim al conjunt d’Espanya sobre l’impost de patrimoni per acabar amb l’anomenat dúmping fiscal de la Comunitat de Madrid.

Relacionats