Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Aragonès dona suport a Torra un any després de la seva inhabilitació

|

- Publicitat -

El Molt Honorable president Pere Aragonès ha fet una piulada criticant la inhabilitació del seu predecessor Quim Torra, qui avui fa un any, va ser sancionat per negar-se a treure una pancarta en suport als presos polítics del balcó de la Generalitat.

Aragonès ha volgut posar en relleu els atacs judicials que la dissidència política porta fent durant anys al president de l’executiu català per desestabilitzar el Govern. Aquesta estratègia antidemocràtica, que s’havia fet anteriorment, s’ha accentuat en la darrera dècada, ja que Artur Mas, Carles Puigdemont i Quim Torra, els tres últims presidents de Catalunya, han estat o són perseguits.

Publicitat

Aragonès ha considerat la inhabilitació d’un president de la Generalitat com “un atac frontal a les institucions i al poble de Catalunya. Per aquest motiu, ha volgut denunciar la “injusta repressió contra el president Torra. Aragonès ha acabat la piulada insistint que “Avui més que mai, lluitem per l’amnistia, l’autodeterminació, la democràcia i la llibertat”.

Et pot interessar  Aragonès respon als inspectors d'Hisenda que "res impedeix" la implementació del finançament singular
Publicitat

Opinió

Minut a Minut