Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Aragonès convida la monarquia a reflexionar i avisa que el Govern “no normalitzarà la repressió”

|

- Publicitat -

El vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès, ha convidat la monarquia espanyola a reflexionar sobre el fet que el Parlament, el Govern i l’Ajuntament de Barcelona hagin declinat participar de l’acte d’aquest divendres a Barcelona on hi assistirà Felip VI . Durant la sessió de control al Parlament per una pregunta d’ERC, Aragonès ha dit que les tres institucions no volen veure’s “associades” amb un cap d’Estat que ha estat “alineat” amb la dreta judicial i amb el discurs a favor de les càrregues policials l’1-O. “Els catalans no tenim rei, aquest país té una àmplia majoria republicana”, ha sentenciat. Ha dit que el Govern no normalitzarà la repressió i s’ha compromès a “alçar la veu” per defensar totes les idees.

Per la seva banda, la diputada de Cs Sonia Sierra ha afirmat que ella no és monarca però que “s’ha de ser maleducat per dir que el Rei no és benvingut a Catalunya”.

Et pot interessar  Sabrià demana a Albiach que "recapaciti": "Situar el Hard Rock com a tot o res és una dicotomia equivocada"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut