Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Allisada de Torra a Illa per responsabilitzar l’independentisme de l’auge de l’espanyolisme més extrem

|

- Publicitat -

Quim Torra ha esclatat contra les acusacions del líder del PSC Salvador Illa, qui ha vinculat el creixement de Vox amb l’independentisme català. D’aquesta manera, Illa ha replicat al president Pere Aragonès per pronosticar que el Gobierno quedarà en mans de PP i Vox si no afronta amb valentia la resolució de la qüestió catalana.

En una entrevista al Matí de Catalunya Ràdio, el cap del PSC ha assegurat que “l’auge del nacionalisme espanyol més extrem és una reacció a l’independentisme”. Unes greus declaracions que han acabat amb la paciència de Torra, qui ha titllat les paraules d’Illa de “mentida repugnant”.

Publicitat

El president inhabilitat ha alliçonat el socialista amb una brillant reflexió: “L’extrema dreta espanyola és un fet estructural de la societat espanyola. Més o menys camuflada en d’altres partits, hi ha estat sempre històricament”. El missatge fulmina les insinuacions d’Illa: “I vostès s’hi han manifestat al seu costat”.

Et pot interessar  ERC avisa que "la sociovergència no és notícia" i assenyala la "unió" entre Junts i el PSC al llarg de la legislatura
Publicitat

Opinió

Minut a Minut