Dissabte, 1 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

Albiach aprofita els aiguats per criticar l’ampliació de l’aeroport del Prat

La presidenta d’En Comú Podem ha mostrat que el canvi climàtic també afecta Catalunya i ha criticat el Govern per l’ampliació de l’aeroport del Prat

Agències 02/09/2021

Jéssica Albiach, presidenta d'”En Comú Podem” ha fet una piulada en què ha criticat el Govern de la Generalitat. En concret, ha explicat que “en dos mesos Catalunya ha patit incendis, onades de calor i greus inundacions com les d’avui a Terres de l’Ebre”.

Albiach, ha anat més enllà en la piulada i ha criticat l’ampliació de l’aeroport del Prat. “Desconfia de qui et digui que això és propi de l’estiu. Són els mateixos que et diran que els aeroports verds existeixen” amb aquestes paraules ha posat de manifest que el canvi climàtic també afecta Catalunya i que té greus conseqüències.

Aquesta piulada mostra d’una banda el punt de vista partidista d’Albiach, que aprofita unes pluges torrencials per fer oposició, i fa reflexionar sobre si és possible ampliar un aeroport sense agreujar el canvi climàtic.

D’altra banda, si hi hagués un govern d'”En Comú Podem”, segur que podran assegurar que no hi haurà pluges torrencials.

Els del partit lila mostren així una voluntat d’oposar-se al Govern, sense recordar, però, que la proposta d’ampliació de l’aeroport del Prat, s’ha negociat amb els socis de Podemos a la Moncloa.