Dimarts, 6 de desembre de 2022 - Edició 1594
La República

Compromís regala un miler de senyeres als veïns de València per al 9 d’Octubre

Sota el lema #SenyeraAlBalcó la campanya vol reforçar l’autoestima de la ciutadania valenciana i reivindicar la bandera amb orgull

Redacció 26/09/2022

Compromís per València ha tornat a posar en marxa la campanya ‘Senyera al balcó’ per regalar “omplir els balcons d’autoestima col·lectiva aquest 9 d’Octubre”. Com explica el diari La Veu, està previst que s’obsequiïn més d’un miler de senyeres a totes aquelles persones que ho sol·licitin a través d’un formulari.

És totalment gratuït i arribaran als domicilis juntament amb una carta de l’alcalde de València i portaveu de la formació, Joan Ribó. “Som molt de defensar els interessos dels valencians i també som molt de defensar la nostra identitat i els nostres drets com a poble”, subratlla Ribó. Igualment, Ribó detalla que la campanya cerca animar els veïns de València a “celebrar el dia gran també des dels balcons, com una manera de reivindicar valors democràtics i el respecte que representen aquests símbols”.

A banda del simbolisme, Compromís també puntualitza que s’està reclamant un “tracte just en l’àmbit del finançament o en les infraestructures”, com ara un servei de Rodalia digne o el pressupost necessari per als béns culturals.

“Volem reforçar l’autoestima de la ciutadania valenciana, una autoestima que també hem protegit amb una gestió honrada a la nostra ciutat, una València orgullosa de ser terra d’acollida, que defensa valors com la diversitat, la sostenibilitat i els consensos”, assegura.

Per acabar, l’alcalde ha reivindicat que València “ostenta la capitalitat mundial del disseny amb el cap ben alt per a convertir-se en Capital Europea d’Innovació i també per a ser la primera ciutat mediterrània Capital Verd Europea”.