Dijous, 8 de desembre de 2022 - Edició 1596
La República

Oriol Junqueras fia el seu futur i el dels represaliats al Tribunal Europeu de Drets Humans

Oriol Junqueras assegura que “seria molt bo posar el seu cas i el dels represaliats” en mans del Tribunal Europeu de Drets Humans. En una entrevista per escrit a El […]

Redacció 03/10/2018

Oriol Junqueras assegura que “seria molt bo posar el seu cas i el dels represaliats” en mans del Tribunal Europeu de Drets Humans. En una entrevista per escrit a El Món a Rac1, el president d’ERC creu que seria “insòlit no poder anar al Parlament Europeu”, en cas de ser escollit eurodiputat.

Respecte de l’ultimàtum del president Quim Torra a Pedro Sánchez per abordar la celebració d’un referèndum a Catalunya, Junqueras assegura que “el PSOE ja pot tancar les vegades que vulgui la porta del diàleg, ens trobarà sempre posant-hi el peu”.

A la pregunta de si el conseller Miquel Buch ha de dimitir per la seva gestió de la manifestació de Jusapol i els disturbis als voltants del Parlament durant el primer aniversari de l’1 d’octubre, el vicepresident empresonat s’ha limitat a dir que “qualsevol imatge de violència ens perjudica, és regala una victòria als qui la busquen, als que han fet de la voluntat de fracturar la societat el seu principal objectiu”.