Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Neix ‘La República Esportiva’

Aquest dijous ha nascut La República Esportiva, vinculat al diari digital d’informació generalista ‘LaRepública.cat’. El nou canal està dirigit pel periodista Adrià Soldevilla i tindrà “la vida pròpia d’un diari esportiu independent”, […]

Redacció
Redacció 16/08/2018
Imatge de la web de 'La República Esportiva'

Aquest dijous ha nascut La República Esportiva, vinculat al diari digital d’informació generalista ‘LaRepública.cat’. El nou canal està dirigit pel periodista Adrià Soldevilla i tindrà “la vida pròpia d’un diari esportiu independent”, han explicat els seus editors.

El nou mitjà abordarà l’actualitat informativa “des d’una perspectiva de país”, fent èmfasi en els clubs i esportistes catalans “que projecten el nom de Catalunya arreu del món”, anuncien. Soldevila estarà acompanyat pels també periodistes Santi Ovalle, Sergi Escudero, Marc Mosull, Àlex Liévana i Laura Alberch.

“Hem decidit apostar pel món esportiu i tenir un canal d’esports”, ha assegurat l’editor de La República, Joan Puig. “Intentarem parlar de tots els esports, tot i que el futbol tindrà un pes important amb el seguiment de tres equips catalans de primera divisió” i ha afegit però que “la voluntat és parlar també d’altres esports i esportistes catalans”.

La República Esportiva s’estrena aquest dijous amb una entrevista al seleccionador de Bèlgica, Robert Martínez, que va aconseguir una fita històrica per al país en el Mundial de Rússia d’aquest estiu.