Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Minut de silenci a Sant Jaume pel crim masclista d’un nen de 2 anys: “L’assassinat ha estat per causar dolor a la mare”

Colau demana col·laboració ciutadana per trobar l’homicida i Verge deixa clar: “Un home agressor no pot ser un bon pare”

Avatar
Agències 25/08/2021
La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, encapçalen el minut de silenci a la plaça de Sant Jaume per mostrar el dolor i el rebuig a l'homicidi d'un nen, que hauria matat el seu pare. 25/8/21 (Horitzontal)

La plaça de Sant Jaume de Barcelona ha guardat un minut de silenci aquest dimecres per l’assassinat d’un nen de 2 anys, que el seu pare hauria matat. El consistori barceloní l’ha convocat per expressar el condol a la família i condemnar el crim. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat màxima col·laboració ciutadana per trobar el presumpte homicida, després que els Mossos n’hagin difós la imatge, i ha afirmat que hi ha informació suficient per afirmar que és un crim masclista i que l’assassinat ha estat “per provocar dolor a la mare”. La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, ha dit que la violència masclista “és un problema polític de primer ordre” i ha afegit: “Un home agressor no pot ser en cap cas un bon pare”.

La Guàrdia Urbana de Barcelona va trobar el cos del nen en una habitació de l’hotel Concòrdia aquest dimarts i ara els Mossos d’Esquadra estan investigant l’homicidi i buscant el pare, presumpte autor. El nen va arribar a l’hotel amb el pare, que s’estava separant de la mare i a qui hauria enviat amenaces.