Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

L’ultra nacionalista senadora de Ciudadanos a Tarragona crea escola

La festa major de Els Pallaresos, tenia com a plat fort l’actuació de Quim Masferrer. La plaça del poble havia congregat unes 1.500 persones per gaudir del show “Sou bona […]

Redacció
Redacció 07/08/2018
Eva Sagardoy, candidata de Cs

La festa major de Els Pallaresos, tenia com a plat fort l’actuació de Quim Masferrer. La plaça del poble havia congregat unes 1.500 persones per gaudir del show “Sou bona gent” que ha donat protagonisme a diferents veïns del municipi i que va ser tot un èxit.

Però en acabar, una parella d’ultres nacionalistes espanyols va començar a increpar l’actor i presentador català.

El motiu? Que un cop acabat l’espectacle, Quim Masferrer va reivindicar el paper de la cultura i la necessitat de defensar la llibertat d’expressió per afegir un clam a favor de la llibertat dels presos polítics.

La dona ha estat identificada amb el nom d’Eva i propera a Ciudadanos. De fet, podríem dir que la radical Eva Sagardoy, candidata a senadora per Tarragona a les files de Ciudadanos i que ha estat caçada retirant llaços grocs de la via pública acompanyada de personatges amb indumentària neonazi, ha creat escola.

Eva Sagardoy és coneguda per ser una ultra, radical i extremista unionista i nacionalista espanyola tal com han recollit i recordat diferents usuaris. La CUP de Tarragona va denunciar-la per anar acompanyada amb gent que mostra símbols “d’una organització neonazi d’estètica skinhead, il·legal a l’Estat des de 2012 i coneguda pel seu caràcter especialment violent”.